Aanbod

Energetische behandelingen

Coaching, Massage, Therapie
Geplaatst op 25 maart 2016, 14:28 uur

In een maatschappij waarin zo veel van ons gevraagd wordt is het zo moeilijk om in balans te zijn of te blijven. Werken, opvoeden, begeleiden, een sociaal leven en dan heb je ook nog tijd nodig voor jezelf. Om te sporten, te rusten en ontspannen, op te laden etc. Waar halen we deze tijd vandaan?

Ons lichaam geeft vaak signalen af waar we naar zouden moeten luisteren. Helaas negeren we deze signalen vaak. We worden moe, krijgen last van kwaaltjes zoals hoofdpijn, we raken snel geprikkeld of we worden ziek. Om maar wat gevolgen van dit negeren van de signalen te noemen.

Een energetische behandeling helpt om weer pure ontspanning te kunnen voelen. Helpt om beter in balans te blijven en heelt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk en spiritueel niveau. Het helpt je om weer beter naar jezelf te kunnen luisteren. Zodat je stappen kunt zetten die goed zijn voor jou.

Wil je zelf ervaren wat een energetische behandeling voor jou kan doen? Of wil je iemand anders een behandeling cadeau geven? Mail naar enjoy@anamsterdam.com en dan maken we een afspraak.

Een behandeling kost 50 euro en duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Ook help ik gezinnen waar de balans en harmonie (tijdelijk) verstoord is. Ik reik handvatten aan zodat er snel weer een opwaartse spiraal merkbaar is. Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat ik eventueel voor jou gezin kan doen.

 

Heel graag tot ziens!