Aanbod

Creatieve cursus voor kids en peuters op de dinsdag, verkoop van kasten, tassen en biologische babypakjes en verhuur van atelier ruimte voor diverse doeleinden

Cursus/les/workshop/training, Verkoop van producten
Geplaatst op 4 februari 2016, 19:15 uur
leeftijd vanaf 6 t/m 11 jaar

Dinsdag 8 maart start de creatieve cursus voor kids vanaf 6 jaar. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

We willen de groep zo klein mogelijk houden om ieder kind voldoende aandacht te kunnen geven. Max. 10 kids. 

In mijn 12 jaren ervaring als lerares is het mij opgevallen dat er vaak te weinig tijd en ruimte is coor creatieve activiteiten op school, terwijl dit juist zo belangrijk is voor kinderen. Vandaar deze cursus! 

In deze 7 weken maken de kids elke dinsdag kennis met een andere creatieve uitingsvorm. De lessen worden door (IJburgse) experts  gegeven. De kids gaan met Christiaan Veldhuis, de kastontwerper, hout bewerken, cupcakes maken en versieren met Marianne van Le Beau Gateau, schilderen op doek met kunstenares Noor Huige, Thais eten maken met cateraar Kanya Zwartjes, Verhalen vertellen met Karel Baracs, de Verhalenman, peksteen bewerken met creatief therapeut Lisetten Hennen en Theater maken met actrice Elske Rollema.

De deuren van AN* Amsterdam atelier (Lumierestraat 59) gaan open om 15.15 uur en om 15.30 uur gaat de les beginnen. Eerst eten en drinken we wat en doen we eeen gezamenlijk spel. We bespreken wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen en vervolgens komt de gast expert zijn of haar kennis delen met de kids. Dit duurt een uur met eventuele uitloop van 15 minuten. Als de kids worden opgehaald om 17.15 uur is er tijd en ruimte om hun creaties te laten zien en evt te laten proeven en kunnen zij vertellen en presenteren wat zij hebben gedaan.

Kosten zijn 25 euro per middag. Dit is inclusief gastdocent, eten, drinken en materiaal. Voor een kleine vergoeding is uw kind eventueel van school op te halen, mits deze in de buurt van het atelier is. Dit graag in overleg.

Voor aanmelden graag mailen naar enjoy@anamsterdam.com of bellen naar 06 - 28 534 643

Wij hebben er zin in!

Van 10.30 uur tot 11.30 uur is er een peuter-knutsel uurtje voor 2 en 3 jarigen. We zingen samen peuterliedjes en er mag geknutseld worden! Kosten zijn 10,00 euro. Inclusief drinken, verantwoord koekje en materiaal.

Like https://facebook.com/anamsterdamatelier en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

 

Illustration
 
Illustration