Aanbod

Coach voor kinderen van 5 - 13 jaar en hun ouders

Cursus/les/workshop/training, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

https://www.kindercoachjasmijn.nl/

Hi! Mijn naam is Jasmijn Key-Netjes en ik ben Kindercoach in Muiden, vlakbij IJburg. 

Merk je dat jouw kind (5-13 jaar oud) momenteel niet zo lekker in z'n vel zit en komt het er zelf niet uit? Is het bijvoorbeeld snel boos, verdrietig, angstig of overprikkeld? Of voel je dat er iets met je kind is, maar kan je er de vinger niet op leggen? Je bent zeker niet de enige!

In een kortdurend en laagdrempelig traject begeleid ik kinderen 1-op-1 in een aantal sessies naar meer zelfvertrouwen en inzicht in gevoelens en kwaliteiten. Daarnaast heb ik minimaal twee gesprekken met ouders, zodat zij hun verhaal kunnen delen en we de specifieke behoeften van jullie kind bespreken. 

In de praktijk begeleid ik kinderen bij het leren kennen en begrijpen van hun binnenwereld en gedachten, en hoe je daar op een positieve, ondersteunende manier mee kan omgaan. In de sessies creëer ik een veilige en ontspannen setting waardoor het kind zich snel op z'n gemak voelt. Tijdens de sessies kunnen we bijvoorbeeld spelletjes spelen, tekenen, darten, verkleden, of zwaardvechten. We maken een uur plezier en alles is mogelijk! Al spelenderwijs en pratende ontdekken we waar het kind mee zit en hoe het zich graag zou willen voelen. Het kind is deskundige over zichzelf en weet vaak (bewust en onbewust) wat het nodig heeft. Door dit te benadrukken en de kwaliteiten van het kind in het licht te zetten, krijgt het zelfvertrouwen een enorme boost, waardoor kinderen met veel positieve energie, inzichten en plannen naar huis gaan. 

 

De sessies met het kind worden afgewisseld met oudergesprekken, om zo de gewenste verandering te ondersteunen. Ouders begeleid ik op een positieve en laagdrempelige manier naar meer inzicht in de belevingswereld en specifieke behoeften van hun kind. Dit zorgt voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding tussen ouders en kind. 

 

Van harte welkom voor meer informatie en een vrijblijvende (gratis) telefonische intake!

leeftijd 
vanaf 5 t/m 14 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 9 november 2022, 15:16 uur
Deel dit: