Aanbod

Repetitie IJburgkoor woensdag 20.00-21.45 uur FlexBieb

Muziek/zang

Iedere woensdagavond - behalve tijdens de schoolvakanties - oefent het IJburgkoor o.l.v. Ricus Smid in de FlexBieb, Talbotstraat 46.

In september 2021 is het IJburgkoor weer begonnen aan een nieuw zangseizoen. Afhankelijk van coronamaatregelen repeteren wij weer. Op dit moment hebben we behoefte aan bassen met veel zangervaring. Heb je belangstelling voor de andere stempartijen, dan ben je welkom als je veel zangervaring hebt en bladmuziek kan lezen. Laat het ons weten op IJburgkoor@gmail.com. Dan nodigen we je uit voor een repetitie op een woensdagavond van 20.00 tot 21.45 uur (pauze van een kwartier) bij FlexBieb, Talbotstraat 46, aan het Ed Pelsterpark.

Ons koor bestaat momenteel uit 6 sopranen, 7 alten, 5 tenoren en 3 bassen. Ricus Smid, onze dirigent, leidt vanaf het begin (ca 2004) het IJburgkoor. Ons repertoire is niet alleen uitgebreid, maar ook breed: van 12e-eeuws klassiek tot 21e-eeuws gezellig en van (Oost-)Europees (Russisch, Oekraïens, Hongaars, Engels, Duits, Frans, Spaans, enz.), tot Afrikaans, en dat allemaal ook nog eens meerstemmig (sopraan, alt, tenor, bas). Ons streven is om 4 keer per jaar op te treden.

Elk koor heeft behoefte aan jonge leden, wij ook. We nodigen je van harte uit om kennis met ons koor te maken.

Neem ook een kijkje op Facebook IJburgkoor. Bij ons is de sfeer al minstens 17 jaar goed.


Stuur een mailtje naar IJburgkoor@gmail.com


Kosten toelichting: Contributie per kwartaal automatisch over te maken
 

locatie FlexBieb
Illustration
 
Geplaatst op 18 november 2021, 10:02 uur
Deel dit: