Aangeboden dienst

Bijles voor middelbare scholieren (VMBO, HAVO, VWO) aan huis of online

Voortgezet onderwijs, Bijles/huiswerkbegeleiding

Bijles in één of meerdere vakken waaronder wiskunde (in de bovenbouw B), natuurkunde, biologie, scheikunde, grieks, latijn (onderbouw), nederlands, engels, frans (onderbouw), muziek, filosofie, maatschappijleer.

Zelf studeer ik momenteel geneeskunde. Ik ben in 2020 geslaagd op het Vossiusgymnasium in Amsterdam en heb al ruim drie jaar ervaring in het geven van bijles. Ook geef ik nu al drie jaar windsurflessen. Over het algemeen geef ik bijles in mijn profielvakken uit de bovenbouw (N&G, N&T met wiskunde B, grieks, muziek en filosofie), maar de onderbouwstof van latijn en frans beheers ik ook.

Qua afspraken ben ik flexibel en pas ik me aan aan de behoefte van de leerling (bij een aankomend proefwerk bijvoorbeeld langere afspraken en meerdere keren per week, eventueel ook in het weekend). In overleg zou ook een vast bijlesmoment mogelijk zijn. De norm is eigenlijk om één leerling tegelijk les te geven. In overleg zou eventueel over bijles in tweetallen mogelijk zijn.

De leerling bepaalt zelf waar hij/zij hulp voor wil. Eventueel kunnen meerdere vakken in één bijles aan bod komen.

De lessen geef ik óf online, waarbij ik gebruik maak van een digitaal whiteboard, óf bij de leerling aan huis (alleen wanneer hij/zij op IJburg woont). Dit is afhankelijk van de behoeften van de leerling.

Prijs wordt in overleg bepaald. Na elke les de betaling het liefst via tikkie, contact is ook een optie. Voor aanvang van de volgende bijles dient de les ervoor betaald te zijn.

Bij interesse kunt u mij altijd mailen, meestal reageer ik dan dezelfde of de volgende dag. evita.thiesbrummel@xs4all.nl

Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben ben ik natuurlijk bereid om naar mogelijkheden te kijken om maatwerk te kunnen leveren.