Aanbod

Bijles voor middelbare scholieren (HAVO/VWO) aan huis of online

Voortgezet onderwijs, Bijles/huiswerkbegeleiding
Geplaatst op 8 juni 2021, 16:46 uur

Bijles in één of meerdere vakken in de onder- en bovenbouw waaronder wiskunde (in de bovenbouw B), natuurkunde, biologie, scheikunde, grieks, latijn (alleen onderbouw), nederlands, engels, frans (alleen onderbouw), muziek, filosofie, maatschappijleer.

Zelf studeer ik momenteel geneeskunde. Ik ben in 2020 geslaagd op het Vossiusgymnasium in Amsterdam en in 2019 ben ik begonnen met bijles geven. Ook ben ik in dat jaar begonnen met een opleiding tot windsurfinstructrice. Hierdoor heb ik goede ervaring op kunnen doen op het gebied van lesgeven. Over het algemeen geef ik bijles in mijn profielvakken uit de bovenbouw (N&G / N&T met wiskunde B, grieks, muziek en filosofie), maar de onderbouwstof van latijn en frans beheers ik ook.

Qua afspraken ben ik flexibel en pas ik me aan aan de behoefte van de leerling (bij een aankomend proefwerk bijvoorbeeld langere afspraken en meerdere keren per week, eventueel ook in het weekend). In overleg zou ook een vast bijlesmoment mogelijk zijn. De norm is eigenlijk om één leerling tegelijk les te geven. In overleg zou eventueel bijles in tweetallen mogelijk zijn.

De leerling bepaalt zelf waar hij/zij hulp voor wil. Eventueel kunnen meerdere vakken in één bijles aan bod komen.

De lessen geef ik óf online, waarbij ik gebruik maak van een digitaal whiteboard, óf bij de leerling aan huis (alleen wanneer hij/zij op IJburg woont). Dit is afhankelijk van de behoeften van de leerling.

Prijs wordt in overleg bepaald (o.a. afhankelijk van fysieke of online les), hierbij rond ik de lestijd af op kwartieren. Na elke les de betaling het liefst via tikkie, contant is eventueel ook een optie. Voor aanvang van de volgende bijles dient de les ervoor betaald te zijn. 

Bij interesse kunt u mij altijd mailen, meestal reageer ik dan dezelfde of de volgende dag. evita.thiesbrummel@xs4all.nl

Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, ben ik natuurlijk bereid om naar mogelijkheden te kijken om maatwerk te kunnen leveren.