Aangeboden dienst

gratis loopbaancoaching voor 45+

locatie: Lolaland

De laatste tijd heb ik veel loopbaan coachgesprekken met 45+ers. Het leuke is dat je dan zelf ook feedback krijgt. Deze review kreeg ik net via de mail:
“Ik kwam binnen, zij zag en was betrokken. Zij durft anders te kijken en kan luisteren, open, oprecht en zonder oordeel. Iets dat zeer weinig mensen kunnen. Vanuit dit gegeven kon vertrouwen ontstaan en dat ging eigenlijk vrij vlot. Je voelt als mens intuïtief of het bij de ander veilig is, dan pas kan echt contact ontstaan. Als je dit kunt toelaten tenminste, zij wist precies hoe mij hierin te raken omdat ik het lastig kon maar wel wilde toelaten. Aan mijn vraag en behoefte aan specifieke ontwikkeling werd op unieke wijze vorm gegeven. Ik mag er zijn! Ik ben er en kan nu weer verder. Ik ben nooit dezelfde maar heb geleerd om trots, eigen(zinnig)heid op te roepen als het verloren lijkt te gaan. Ik mag het ook even niet weten, maar zal niet meer verdwijnen”.

Wil je ook een boost in je loopbaan, neem contact met me op. jolanda@komeet.pro Als je 45 jaar of ouder bent en minimaal 15 uur betaald werkt per week (of ZZP) kan ik je gratis 4 uur coaching aanbieden. Ik heb nog een paar plekjes vrij in Amsterdam en Utrecht.
 

 

Foto