Aangeboden dienst

GRATIS LOOPBAANTRAJECT 45+

JE TOEKOMST IN EIGEN HAND NEMEN IS NU EEN A-B-C ’TJE 
A.  Zet de eerste stap en meld je met de gegevens onderaan deze pagina aan voor het gratis loopbaan-traject.

B.  Je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld om een afspraak in te plannen.

C.  Je gaat samen met je coach aan de slag en neemt zelf de touwtjes van je loopbaan in handen!

Als werkende 45-plusser heb je de mogelijkheid om gratis een loopbaantraject te volgen. Het Ministerie van SZW stelt hiervoor een subsidie beschikbaar die de Buro Nieuwe Koers aanvraagt. Je hebt hier dus geen omkijken naar.

Tijdens 3 gesprekken neem je de tijd om stil te staan bij jezelf, je werk en je omgeving (bijvoorbeeld je thuis-situatie). Het gaat dus niet alleen over je werk maar over het ‘totale plaatje’, op dit moment en in de toekomst.

Wat bevalt wel of juist niet in je baan?
Ervaar je werkdruk? Stress?
Hoe leuk vind je je werk nog?
Hoe zit t met de balans werk-privé?
Wat wil je in je verdere loopbaan?
Aan de hand van deze en andere vragen stel je samen met je coach een persoonlijk ontwikkelplan (POP) op. Hierin is opgenomen welke stappen je wilt zetten, op welke termijn en welke ondersteuning je nodig hebt.

METHODE
Ik ben een Noloc gecertificeerde loopbaancoach. Aan de hand van verschillende opdrachten en methodieken breng je je huidige situatie en de situatie zoals je die in de toekomst wenst helder te maken in kaart.

RESULTAAT
Na afloop ontvang je een gespreksverslag en heb je je eigen Persoonlijk-Ontwikkel-Plan (POP) waarmee je klaar bent voor de toekomst!

WIE KAN ER DEELNEMEN?
Het gratis loopbaan-ontwikkeltraject is beschikbaar voor alle werkende 45+’ers (inclusief zzp-ers) die minstens 3 maanden werkzaam zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werken (*).