Dit aanbod is beƫindigd
Aanbod

Theater kinderfeestjes

Onze verjaardagsfeestjes worden gegeven door de superleuke en gedreven vakdocenten van  Jeugdtheaterschool TIJ. De feestjes duren 2 uur en kunnen op zaterdagmiddag of op zondag worden gegeven. Tijdens de pauze zorgen wij voor limonade, de ouders kunnen als traktatie iets lekkers meegeven.

Kosten: €175,-
Maximum aantal kinderen: 12

Wilt u een kinderfeestje boeken? Mail naar: info@jeugdtheaterschooltij.nl

Meer informatie op: http://www.jeugdtheaterschooltij.nl/feest

Een aantal van onze feestjes:
Musicalsterren 6+ 8+ 10+
Stralen als een echte musicalster! Zingen, dansen én acteren. Met zijn allen ga je aan de slag om je eigen versie van een bestaande musical op het podium te zetten. Met als eindresultaat: een super leuke presentatie van de musical voor je vrienden en  familie.

Superhelden!  6+ 8+ 10+
In dit creatieve theaterfeestje ga je een heldhaftige superheld spelen. Iedere superheld heeft een aantal dingen waar hij of zij even goed over na heeft moeten denken. Je superheldennaam bijvoorbeeld. Als je de verkeerde naam kiest, dan gaan de slechteriken je niet eng vinden… In dit feestje ontwikkel je jouw eigen superheldenidentiteit!


Maak  zelf je eigen Voorstelling of Musical  8+  en 10 +
Gebruik je fantasie en maak door middel van theateropdrachten je eigen voorstelling.
Beland je in een groot bos, op een piratenschip of in een winkelcentrum? Speel je een prinses, een oude oma of een dief? Met hulp van de theaterdocent bedenken jullie zelf waar, wat en hoe het stuk gespeeld word. Welke dans? Welk lied word er gespeeld of gezongen?
Jullie zijn de regisseur en de acteur.

Dance Dance Dance  4-12 jaar
Op zoek naar een actief kinderfeestje? Voor iedereen die niet stil kan zitten en het liefst danst en beweegt heeft TIJ de workshop ‘Dance Dance Dance’. In deze workshop staan diverse manieren van  dans centraal: van hiphop tot freestyle en streetdance. Maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen dansact!

Super Catwalk ‘Being a Star’  vanaf 8 jaar
Dansen, verkleden en jezelf leren presenteren op de catwalk....
Met als eindresultaat: een super leuke presentatie van  voor je vrienden en  familie.

Toon Tellegen dierenverhalen  4+  6+
“Beste dieren,  wie weet hoe mijn verjaardag eruit ziet? Ik zoek hem namelijk… ”. De hazelmuis wil heel graag jarig zijn… Maar hoe word je jarig?! En wat is daarvoor nodig? De andere dieren komen Hazelmuis leren om jarig te zijn en zij bouwen samen een groots feest.

Sprookjesbos 4+  6+
In dit sprookjestheater feestje ontdek je bekende en minder bekende sprookjes. Met veel meespeeltheater, liedjes en rijmpjes. In de sprookjeswereld is bijna alles mogelijk, maar gelukkig loopt het wel altijd goed af! 

Prinsen en prinsessen feestje 4+  6+ 
Nog niet zo heel  lang geleden werd er een groots feest georganiseerd voor de verjaardag van de prins/prinses van IJburg. Uit alle windstreken en koninkrijken kwamen prinsen en prinsessen naar het bal. Ze dansten, speelden en zongen…Bij het prinsen en prinsessen feest trekken de kinderen de mooiste kleren aan, spelen ze echte prinsen en prinsessen en stelen de show! 

Circustheater 4+  6+ 8+
Springen, draaien en buigen! Circustheater is een stoere en beweeglijke theaterfeestje met veel dans-, spel- en circuselementen. Spannende kunstjes leren, samenspelen, clowning, dansen en het spelen van dieren en/of personages.

Spionnen hoofdkwartier   6+  en 8+ 
Samen met de  fantasievolle inbreng  van de kinderen maken wij een spannend verhaal.
We komen van alles tegen en maken veel mee .... Met als eindresultaat: een super leuke presentatie van  voor je vrienden en  familie.

Boevenbende 4+ 6 + 8+
Altijd al willen weten hoe het is om echte boef te zijn?
Dit is je kans, tijdens de meespeelworkshop boevenbende kunnen kinderen een echte boef zijn. Ze worden meegenomen in een  spannend verhaal over een boevenbende en gaan op zoek  naar de boevenbuit. Door middel van verschillende leuke opdrachten kunnen ze die vinden. Ook leren ze een echt boevenlied, die we natuurlijk aan de ouders laten horen.

 

leeftijd 
vanaf 3 t/m 12 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 14 februari 2018, 13:22 uur
Deel dit: