Aanbod

Kinderfeestjes op IJburg!

Het is feest bij Eef!

Bij Eef is het iedere dag feest! Op iedere dag na schooltijd én in het weekend staat ons team klaar om jou, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een onvergetelijke dag te bezorgen. Een prinsen- of prinsessenfeestje, koekjes of cupcakes versieren, Oud-Hollandse spelletjes, knutselen, mini-disco en nog veel meer! Andere wensen? Laat het ons weten en we regelen het! De slingers, ballonnen, en een versierde verjaardagsstoel staan al voor je klaar. Zelf liever je feestje organiseren? Onze ruimte is te huur!

Veel plezier met het uitzoeken van je feestje!

Arrangementen
Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Kom jij ook je feestje vieren?
Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst 'Plan mijn feestje!' en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

De kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto's van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!

locatie Bij Eef
leeftijd vanaf 0 t/m 18 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 7 februari 2018, 18:12 uur
Deel dit: