Aangeboden dienst

Integratieve Therapie Coaching en Counseling op IJburg

locatie: Medisch Kwartier IJburg

Denk je wel eens "Waarom heb ik nu weer ja gezegd, ik had nee willen zeggen..." of "Ik zou veel liever zus of zo doen, maar ik doe altijd dat en daar wil ik mee ophouden." Of "Wat doe ik nou weer, wat is dit toch stom van mezelf." Of "Ik zou wel willen stoppen maar het lijkt wel alsof er een deel is in mij die dat niet wil."

Wanneer je zo'n een innerlijk stemmetje hebt wat je bekritiseert of een emotie krijgt van iets die je niet prettig vindt dan kun je hier iets aan doen. Je hoeft niet je hele ziel en zaligheid, je verleden en je familieproblemen te vertellen. Je gaat kijken naar waar je vandaag, in het hier en nu het meeste last van hebt. 

Integratieve Therapie is een actieve manier van werken aan je eigen vraagstukken. Hiervoor maak je gebruik van diverse werkvormen, waarmee je stapje voor stapje inzichten krijgt in jezelf en je leert de verbinding met jezelf te herstellen. Op verschillende manieren kijk je naar manieren waarmee je los kan komen van oude programma’s, patronen en verhalen. En hoe je vooruit kan en het verleden achter je kan laten. Op deze manier kun je zelf groeien en mooie diepe inzichten krijgen.
 
Aanleiding voor hulpvraag kan zijn:
- Problemen op je werk of in je relaties.
- Moeite hebben met het maken van keuzes. Ja zeggen en nee bedoelen.
- Lastig vinden om grenzen aan te geven.
- Laag zelfbeeld (in bepaalde situaties of met bepaalde personen)
- Dertigers dillema’s.
- Gevoelens van angst en paniek.
- Lichamelijke klachten die geen aanwijsbare medische oorzaak hebben zoals hoofdpijn.
- Voorkomen of herstellen van een burn-out.
- Behoefte aan meer zelfinzicht.
- Emotionele stabiliteit.
- Vergroten van innerlijke rust en vitaliteit.

Nog geen reacties