Activiteit

Zondagmiddagpodium - The Flask

zondag 3 april 2022 , 14:00 uur

The Flask: Folkband geïnspireerd op Keltische volksmuziek

The Flask is een jonge en energieke folkband uit Delft, opgericht door een groep studenten die graag samen muziek maakten. Al gauw bleek folkmuziek de factor te zijn die hen bond en sindsdien heeft de groep zich daar verder in gespecialiseerd. Inmiddels hebben ze behoorlijk naam gemaakt in de scene van folkfestivals en spelen ze regelmatig op festivals en feesten.

Th Flask brengt in Badhoevedorp een gevarieerd programma van gevoelige ballads tot vrolijke deuntjes. U kunt tijdens de voorstelling zowel genieten van covers als van originele liedjes. De vierstemmige samenzang, gitaar, tin en lage fluitjes, viool, bodhràn, piano en cajon zorgen voor een feestelijke sfeer. U kunt dan niet anders dan te dansen, te lachen en mee te zingen.
Laat u meeslepen naar een andere wereld en kom genieten van het optreden van The Flask,

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: