Activiteit

Zondagmiddagpodium - Marieke van Ruitenbeek zingt met Dirk-Wim in 't Hof

zondag 6 maart 2022 , 14:00 uur

Met haar frisse Nederlandstalige muziek weet de jonge en ambitieuze zangeres Marieke van Ruitenbeek zowel te raken, als te vermaken. Humor en eerlijkheid zijn de kernwoorden, met ruimte voor zowel een lach als een traan. Samen met Dirk-Wim in 't Hof komt ze Badhoevedorp verblijden met een heerlijk programma vol fijne muziek.

Prachtige duetten van Nederlandse hits van o.a. Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Blof. Maar ook Nederlandstalige versies van Engelse hits van U2, Elton John en de Beatles. Dubbelstemmige zang met akoetische begeleiding op piano en gitaar. U ziet: Marieke houdt het qua genres graag breed.
Geniet, zing mee of droom weg bij de duetten van Marieke en Dirk-Wim en laat u meevoeren in dit sfeervolle muzikale feest der herkenning.

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: