Activiteit

Zondagmiddagpodium - Rumor di Mare

zondag 6 februari 2022 , 14:00 uur

De thuishaven van zeemanskoor Rumor di Mare is Leiden. Het koor vertolkt als geen ander de sfeer van de traditionele shanties en zeemansliederen, maar ook roeiliederen vanuit de hele wereld. Ze onderscheiden zich daarbij door een uitgebreid en eigenzinnig repertoire en hebben al diverse festivals gewonnen.

Rumor di Mare brengt met aanstekelijk enthousiasme een internationaal repertoire van bekende en vooral ook minder bekende liederen ten gehore. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Frans, Engels, (plat) Duits, Russisch, Pools, Indonesisch en Afrikaanse talen. De liederen zijn soms ruig en opzwepend, maar er zijn ook sfeervolle luisternummers die heel ingetogen zijn. Zo weerspiegelt de keuze aan liederen het karakter van de zee. Een optreden is daardoor telkens weer bijzonder.

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: