Bericht

Bibliotheek Badhoevedorp is vanaf 16 maart weer open op zaterdagochtend

Geplaatst op 12 maart 2024, 00:00 uur

DE BIBLIOTHEEK in het dorpshuis Badhoevedorp gaat op zaterdagen weer open, na een tijdelijke sluiting door overlast in het dorpshuis. Maatvast heeft enthousiaste vrijwilligers gevonden die de zaterdagen toezicht zullen houden. Vanaf zaterdag 16 maart gaat de bibliotheek weer open, voorlopig van 10.00 tot 13.00 uur. Voor de middag is nog geen oplossing gevonden. 

ACTIVITEITEN
De vrijwilligers vanuit Maatvast zullen op de zaterdagen ook activiteiten organiseren. Maatvast heeft bovendien aangegeven dat zij op de doordeweekse dagen voortaan tot vijf uur aanwezig zullen zijn. 

“Meer activiteiten is voor beide organisaties een mooie oplossing”, laat Petra Zwetsloot van Maatvast weten. “Meer bedrijvigheid in het dorpshuis op de zaterdag én de bibliotheek kan gewoon geopend zijn. Mogelijk hebben bewoners nog meer ideeën. In dat geval kunnen zij zich natuurlijk bij ons melden.”

CADEAUTJE
Om de bezoekers op 16 maart extra welkom terug te heten, krijgen bibliotheekleden die op die dag weer boeken komen lenen, een gratis linnen boekentasje mee (zolang de voorraad strekt). 

Belangstellenden voor vrijwilligerswerk op de zaterdagmiddag kunnen zich melden bij Maatvast via vrijwilliger@maatvast.nl. Na aanmelding wordt er zo spoedig contact gelegd om de mogelijkheden te bespreken.

Illustration
 
Deel dit: