6 reacties

Jeroen Overweel

Verduurzaming van IJburg staat niet bij de doelen! IJnergie, een initiatief om duurzame opgewekte energie op IJburg te stimuleren kon ik daardoor niet bij een doel plaatsen.

Michel Vogler

Jeroen, over de doelen gaan we donderdag ook praten. Op zich is het gelukkig niet zo belangrijk om het initiatief aan het juiste doel te hangen.

Wat veel belangrijker is, is de vraag wat je nou exact wilt gaan doen met IJnergie. Is het de bedoeling om personen op IJburg individueel te stimuleren om zo... lees meer

Jeroen Overweel

Beste Michel, ik heb iets toegevoegd.

Jeroen Overweel

En inderdaad, IJnergie past helemaal bij de zonnekracht campagne!

Ellen Weers

Gisteren hadden we, participatiemakelaars Oost, Dennis Diepeveen van Nudge op bezoek. Interessant platform dacht ik, voor Jeroen met het oog op zijn ideeën over duurzame energie op IJburg. Maar de informatie is er al, Michel is buurtburgeRmeester en was me al voor ;-)! Succes!

Michel Vogler

Ha Ellen, grappig inderdaad. De campagne van Nudge past helaas niet zo goed in de agenda van Amsterdam omdat juist gisteren om 9 uur de subsidie-aanvraag-procedure geopend is. Voor Dennis en mij was dat net te kort dag om voor Nudge iets te kunnen doen. Niettemin gaan we er natuurlijk wel aan trekken... lees meer