Vacature / hulpvraag

Vacature: Evenementenbegeleider (bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeesten)

geplaatst op 5 juli 2019, 13:43 uur, door T.J.J. van Dijk

Evenementen Manager - Coordinator (Sport/Recratief)

Is werken in de (sport)evenementen/recreatieve sector wat voor jou? Wij zoeken naar voornamelijk weekendkrachten die ons willen assisteren bij evenementen. Salarisindicatie: €11,00 p.u.

Beschrijving
Als evenementen Manager/Coordinator heb je contact met de klant over de invulling van hun (sport)evenement. We hebben een breed aanbod: vrijgezellenfeesten, teamuitjes, bedrijfsfeesten, branding activiteiten etc.

Je zal in de weekenden de uitvoering van de evenementen alleen of met collega's uitvoeren (afhankelijk van hoe groot het evenement is).

Je vertrekpunt is daarbij Amsterdam/IJburg en je zal met onze bedrijfsauto's op pad gaan naar de evenementenlocatie. Je moet dus ook in het bezit zijn van een rijbewijs.

De werktijden zijn erg flexibel aangezien de klant koning is als het gaat om de tijden waarop het evenement plaats zal vinden.

In deze baan heb je veel contact met diverse partijen en je moet niet bang zijn om spontaan de klant te woord te staan.

Salarisindicatie: €11,00 p.u.

Dienstverbanden
Parttime (overdag), Weekendwerk

Rijbewijs: Nodig

Let op: Er moeten soms zware materialen worden getild, onze ervaring is dat het meer een geschikte baan is voor mannen, maar vrouwen schroom niet contact op te nemen voor toelichting!

 

Contacteer: info@bumperz.nl

Alternatief: info@vrijgezellenfeest.events

 

ingangsdatum: per direct
herhalend: wekelijks
beloning: Salarisindicatie: €11,00 p.u.