Vacature / hulpvraag

Persoonlijke verzorger gezocht

geplaatst op 13 oktober 18, 20:53 uur, door Hann van Schendel

Mijn naam is Hann, ik woon met mijn gezin op IJburg en ik ben vanwege mijn lichamelijke beperking op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn dagelijkse verzorging. Het betreft een legale baan en het verdient € 17,50 bruto per uur.

Wat houdt het werk in?

Ik heb hulp nodig met opstaan,  naar het toilet gaan, douchen en aankleden. Je helpt me ongeveer drie ochtenden per week met de ochtendverzorging, waarvan in ieder geval twee dagen door de week. Je begint hiervoor vroeg (ergens tussen 5.30 en 6.15 uur, afhankelijk van de dag), omdat ik op tijd naar mijn werk moet. De derde dag kan door de week of in het weekend zijn, starttijd tussen 6.30 en 7.30 (afhankelijk van de dag). Deze ochtenddienst duurt ongeveer twee uur. Daarnaast help je me drie tot vijf keer per week naar het toilet, rond 10.30 of 17.00 uur. Je kunt niet alleen ochtenddiensten draaien; bij elke ochtenddienst hoort ten minste één toiletdienst. Deze dienst duurt een uur per keer.

Wie zoek ik?

Ik zoek een niet-rokende, sterke IJburger, die van vroeg opstaan houdt en die betrouwbaar is; ik ben afhankelijk van je, dus ik moet op je kunnen rekenen. Je kunt in ieder geval tot de zomer van 2019 blijven. Je bent een man of vrouw en je spreekt Nederlands of Engels. 

Interesse? 

Stuur me dan een mail met je motivatie op vanschendelhann@gmail.com

Hopelijk tot snel!

 

ingangsdatum: Zo snel mogelijk
herhalend: Zwangerschapsvervanging (in ieder geval tot augustus 2019), met de mogelijkheid op aansluitend een vast contract.
beloning: € 17,50 per uur.


Vraag gesteld door

Hann van Schendel

Bewoner