Organisatie

Flux Advisering

Onderneming

Ik coach mensen met de inzet van de natuur. Ik geloof dat we als mens veel meer tijd in de natuur moeten doorbrengen, soms in stilte, om te kunnen luisteren naar onze eigen stem. Om contact te maken met ons gevoel, en daar is niets zweverigs aan. 


Naast mijn hoofd- baan, strategisch adviseur in de gezondheidszorg, heb ik altijd andere banen gehad, waarbij het contact met lijf en gevoel centraal stond. Yogadocente, meditatie, paardencoach, trainer, intervisor etc. Ik vind het heel waardevol om zowel het hoofdbrein en hartbrein te gebruiken. Als dit je aanspreekt, lees dan verder.


Als coach kan ik je gidsen, jou helpen jezelf weer te horen.  Ik ben een tijdje je gids, samen met de symbolen in de natuur, op jouw reis.


Ik bied een mooi overzichtelijk en logisch traject aan.  In 5 stappen krijg je meer helderheid en bewustwording op de dingen die spelen in je leven. Als je hier meer over wilt weten, mail mij dan. brenda@flux4you.nl


ik bied een half uur, gratis intake aan, telefonisch of via facetime. 


De eerste sessie kunnen we los afspreken, voor 150,-


Kies je daarna voor het traject, dan reken ik in totaal voor de 5 stappen 650,-


Iedere sessie vindt buiten plaats in het park of het bos, afhankelijk wat voor jou uitkomt. Maar het is buiten in de natuur, het liefst een bosrijke omgeving. We kleden ons op de omstandigheden en de sessies gaan in principe altijd door en duren ongeveer een uur, rekening houdend met een half uur uitloop.


Canceling 24 uur van te voren, breng ik niet in rekening. Canceling binnen 24 uur, reken ik 75,- voor.


ik kijk uit naar een natuurlijk traject!


groet Brenda 


De betekenis van Flux: stroom; flux duidt op omstandigheden waarin verandering gaande is en de uitkomst onzeker is.


a state of uncertainty about what should be done (usually following some important event) preceding the establishment of a new direction of action

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Flux Advisering