Organisatie

De Mobiele Waxer

Onderneming

Hi ik ben Zimojah, 39 jaar en woon samen met mijn gezin op IJburg. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Body sugar Wax Specialist en gestart met mijn eigen onderneming “De Mobiele Waxer”


Waarom de deur uit als het ook thuis kan...
Dat is het motto van De Mobiele Waxer. Ontharen aan huis, daar waar jij je op je gemak voelt en wanneer het jou het beste uitkomt. De Mobiele Waxer is er voor elke vrouw, verwijdert alle ongewenste haren en zorgt voor een gladde huid. Ik maak gebruik van suikerhars, deze samenstelling bevat water, suiker en citroen en maakt het geschikt voor elke huidtype. Het voordeel van deze manier van ontharen is dat er minder kans is op allergische reacties.


Waarom ontharen aan huis? Thuis voel je veilig, vertrouwd en op je gemak ten opzichten van een salon. Deze service zorgt ervoor dat je geen oppas voor de kinderen hoeft te regelen, je hoeft je niet te haasten en na de behandeling kan je weer verder met de orde van de dag. Gewoon lekker luxe en thuis in je eigen omgeving voel je je toch sneller op je gemak. Voor vragen stuur een email naar info@demobielewaxer.nl of bel/app naar 06-29085226. Afspraken maken kan via www.demobielewaxer.nl. Je kan De Mobiele Waxer volgen op Facebook via @demobielewaxer en via Instagram @demobielewaxer.nl

Deel dit:
Contactpersonen van De Mobiele Waxer