Organisatie

J's Granola

Onderneming

Hi, ik ben J's!
Mijn naam is Jennifer en ik heb een liefde voor gezond eten. O ja,.... en ik ben gek op mijn eigen huisgemaakte granola die ik graag met jou wil delen.
Daarom bedacht ik J's Granola. Ben je al nieuwsgierig? Mooi. Dan leg ik je hier graag uit waarom J's Granola op en top gezonde verwennerij is!

 

Natuurlijk, 100% natuurlijk
J's Granola maakt verse huisgemaakte granola met producten van 100% biologische oorsprong. De rijk gevulde licht krokante granola zit bomvol noten, pitten, zaden en granen die niet mogen ontbreken bij een evenwichtig en gezond ontbijt. En rijk gevuld. Dat is ze ook! Ze bevat immers mineralen, vitamines, antioxidanten en gezonde enkelvoudige onverzadigde vetten. Dit is onder meer goed voor je hart, hersenen en spijsvertering.
Alle granola’s van J’s bevatten zeer weinig tot geen toegevoegde suikers.

Gewoon gezond lekker
J’s maakt granola waar 0% suiker aan wordt toegevoegd, dus ook geen natuurlijke suikers in de vorm van honing of siroop. En dat proef je! Nog steeds is deze granola krokant en vol van smaak.

J’s vindt het vooral belangrijk dat je zelf natuurlijke suikers kunt toevoegen, bijvoorbeeld in de vorm van vers fruit, gedroogde vruchten of een natuurlijk zoetstof en niet dat de fabrikant dit voor je bepaalt. Vaak gooit die er ook nog (kunstmatige) toevoegingen bij om het product langer houdbaar te maken. Daar is J’s echt niet van gediend!

Proef het maar!
Naast de unieke 0% toegevoegde suiker granola - die niet te koop zijn in de supermarkt - heeft J’s toch aan de zoetekauw gedacht. Speciaal voor de momenten dat je trek hebt in zoet is er de "Pecan Passion". Deze is gemaakt met een kleine toevoeging van ahornsiroop, een uitsluitend natuurlijke suiker!

Bestellen maar!
De verse huisgemaakte J’s Granola’s kun je online bestellen en wordt bezorgd bij je thuis in de brievenbus. Dat is nog eens makkelijk! J’s Granola’s zijn ook verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

Nieuwsgierig geworden naar J's Granola bestel ze dan hier

Facebook: jsgranola
Instagram: jsgranola