Organisatie

Stichting Perspectief Amsterdam

Informele groep, Onderneming, Non-profit, Onderwijsinstellling, Netwerkorganisatie

Er is speciale aandacht voor de kwetsbare groepen, waaronder jeugd, ouderen, vrouwen en bewoners met onvoldoende taalvaardigheid. Zij krijgen extra aandacht en ondersteuning: iedereen telt mee en iedereen doet mee.


In Amsterdam is naar schatting 1 op de 9 inwoners onvoldoende taalvaardig. Wij zetten ons actief in om zoveel mogelijk inzet te concentreren op de terreinen wonen, leren, gezondheid, werken, integreren en veiligheid.


Om dit te bereiken moeten bewoners elkaar kunnen ontmoeten, zodat zij hun wensen en behoeften kunnen delen. Vervolgens kunnen zij de handen ineen slaan en zo bouwen buurtbewoners aan een sterker wijknetwerk.


Ook zetten wij ons actief in om overgewicht in de stad tegen te gaan. Met gerichte sport activiteiten & gezond eten proberen wij de bewoners op een gezond gewicht te brengen & blijven houden.


Er werken op dit moment vele vrijwilligers voor de organisatie. Stichting Perspectief kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Zij zijn de oren en ogen van de samenleving en ondersteunen ons bij alle activiteiten.

Genre
Klassiek , Folk en Wereldmuziek , Latin , Levens- en volksliederen, Jazz , R&B , Rock , Pop , Elektronische muziek, Hip-Hop
Deel dit: