Activiteit

BalAcademy Voetbalkamp op Blijburg van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober

ma 22 okt 2018 - vr 26 okt 2018 , 9:30 - 16:00 uur

Vakantie... Even geen rekenen, maar afwerken op goal. Even geen grammatica maar dribbelen en passeren. Even geen topografie maar lekker partijtje spelen. Niet een uurtje of anderhalf uur maar lekker de hele dag. Het leven is verrukkelijk...

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

BalAcademy Voetbalkampen op Blijburg zijn één groot feest. Heerlijk voetballen op zowel het strand als op kunstgras want Johan Cruijff zie het zelf al; je leert het meest als je speelt op verschillende ondergronden. Als uitvalsbasis gebruiken we clubhuis IJtopia, helemaal aan het begin als je de afslag naar Blijburg genomen hebt. We hebben daar een geweldige ruimte tot onze beschikking met een pingpong tafel, een tafelvoetbalspel en een heus airhockey spel. Vlak naast het clubhuis ligt een kunstgrasveld en als je een klein stukje loopt ben je al op het strand. De Horeca van Blijburg is dan misschien dicht, het strand blijft gewoon open. 

Al onze trainingen staan onder leiding van professionals. Gediplomeerde en gedreven trainers die ervoor zorgen dat ieder kind op zijn eigen niveau progressie boekt. Plezier staat daarbij voorop want zonder te lachen word je nooit een goede voetballer…

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

BalAcademy Voetbalkampen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar (uiteraard wordt iedereen op basis van leeftijd ingedeeld). Iedereen kan meedoen. Of je nu lid bent bij AFC IJburg of bij een andere club maar ook als je helemaal nergens lid bent. Je kunt voor één of meer dagen inschrijven. Als je inschrijft kun je kiezen om wel of niet een kledingpakket te nemen. Een kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen en heeft een winkelwaarde van € 49,95. Als deelnemer aan ons kamp betaal je echter slechts 20 euro.  

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag wordt door ons verzorgd.

Kosten p.p. exclusief kledingpakket:
1 dag:           €  44,95
2 dagen:       €  89,95
3 dagen:       € 134,95
4 dagen:       € 179,95
5 dagen:       € 224,95

Kosten p.p. inclusief kledingpakket:
1 dag:           €   64,95
2 dagen:       € 109,95
3 dagen:       € 154,95
4 dagen:       € 199,95
5 dagen:       € 244,95

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

Locatie
We verzamelen iedere dag bij IJtopia, het kleurige gebouw meteen rechts als je de afslag naar Blijburg genomen hebt.
Kosten toelichting
Je betaalt een bedrag per dag om mee te doen
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 14 jaar
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op ma 22 oktober 2018. Beƫindigd vr 26 oktober 2018
Illustration
 
Deel dit: