Project

Broedplaats BRUG zoekt invulling!

Geplaatst op 11 januari 2023, 17:13 uur
Illustration

Urban Resort opent in juni 2023 Broedplaats BRUG in het bruisende hart van IJburg. Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland.

Toelichting

In Broedplaats BRUG komen kunst, muziek & technologie samen. In BRUG bieden wij vanaf juni 10 ateliers & werkruimtes aan. Wij zoeken daarvoor huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld de domeinen: technologie, nieuwe media, muziek en digitale kunst. 

ATELIERS/ WERKRUIMTES
> Gloednieuwe, lichte werkruimtes
> Variërend van 20 tot 50m2
> Begane grond & 1ste verdieping
> prijzen tussen de 370,- en 800,- euro incl. servicekosten excl. BTW
> Overgrote gedeelte van de ruimtes bestemd voor CAWA huurders.
> 20 minuten OV verbinding vanaf CS
> Vlak bij de oprit van de ring Amsterdam

Het in het oog springende kenmerk van BRUG is de indrukwekkende multifunctionele ruimte op de hoek van het gebouw, waar bijeenkomsten en activiteiten kunnen worden georganiseerd. Een ware blikvanger met een glazen pui van maar liefst 7 meter hoog! 

INTERESSE

Op dit moment is Brug nog volop in aanbouw. Het terrein is nog een bouwplaats. Dit houdt in dat er veiligheidsschoenen + bouwhelm gedragen moeten worden. Deze heeft Urban Resort op voorraad, er zal alleen nog gevraagd worden om je schoenmaat. Dit betekent ook dat er maar op beperkte momenten kan worden bezichtigd. De bezichtigingen zullen plaatsvinden wekelijks op dinsdag in juni tussen 15:00 en 16:00. Wees er snel bij vol = vol! Aanmelden voor een bezichtiging doe je via: https://urbanresort.nl/offer/brug-meld-je-aan/

Je kan alleen bezichtigen na ontvangst van een uitnodiging.

Doelgroep
Volwassenen
Lopend
Deel dit: