Projectvoorstel voor gebiedsplan 2019

Het strand winkeltje

Geplaatst op 26 september 2018, 12:58 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - IJburg en Zeeburgereiland
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt niet voorgedragen voor het concept Gebiedsplan 2019 - IJburg en Zeeburgereiland

ARGUMENTATIE:
Het winkeltje heeft een positieve rol gehad op het strand. De intentie is dit winkeltje in seizoen 2019 een plek te geven op het tnieuwe strand. Onderzocht wordt of dit volgens de geldende regels ook mag.

Het winkeltje heeft haar bestaansrecht in de afgelopen 9 jaar bewezen voor het publieke gedeelte van stadsstrand Blijburg. Mijn winkel is bekend en de bewoners van IJburg en Amsterdam zijn mijn vaste klanten en komen speciaal voor mijn kleding en sieraden. Dat alles verkoop ik natuurlijk ook aan de badgasten en toeristen. Verder verkoop ik bijzondere spullen van bijzondere mensen van over de hele wereld. Natuurlijk verkoop ik ook zonnebrand, zwembandjes, handdoeken en strandballen!
Ook verhuur ik strandstoelen en parasols en plak ik pleisters waar nodig!
Het is de combinatie van mijn creaties, bijzondere objecten en alledaagse strandspullen die mijn bedrijf uniek en levensvatbaar maken. Samen met de strandwachten en wijk agent zorg ik voor de harmonie op het strand! Ik wil niks liever willen voort te kunnen zetten op het tijdelijke strand van Ijburg, en al mijn klanten vertellen dat ik daar volgend seizoen te vinden ben!

Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 5 reacties Toon alle 51 reacties

Angelique Hop

wo 17 oktober 2018 17:48
Ja

Marco Maaks

wo 24 oktober 2018 22:51
Ja

Marie Marschhausen

do 25 oktober 2018 20:50
Ja: Hester moet blijven! Een tijdelijke strand zonder strandwinkeltje kan echt niet. Ik miss haar nu al, ze heeft de mooiste spullen en weet ook precies wat mooi is bij jouw. Ze doet alles met liefde en dat zie je ook????ze maakt een fantastische Atmosphäre en ook als je niks wil kopen is het er gewoon h... lees meer

Marie Marschhausen

do 25 oktober 2018 21:01
Ja

Kathelijne van der Molen

di 13 november 2018 12:31
Ja