Project in gebiedsplan 2018

Afronding en uitvoering van het Ruimtelijk programma waterrecreatie

Geplaatst op 18 september 2017, 15:27 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - IJburg en Zeeburgereiland
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - IJburg en Zeeburgereiland

De Watervisie van Amsterdam zet in op de ontwikkeling van waterrecreatie aan de oostflank van de stad Amsterdam. Het Ruimtelijk Programma Waterrecreatie IJburg/Zeeburgereiland is een nadere uitwerking van de Watervisie voor dit deel van de stad. Met de ontwikkeling van het Ruimtelijk Programma Waterrecreatie IJburg/Zeeburgereiland wordt richting gegeven aan het gewenste recreatieve gebruik van het water bij IJburg. Voor het opstellen van dit programma worden vele partijen geconsulteerd. Ook consultatie van bewoners van IJburg en Zeeburgereiland maakt hier deel van uit.

Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

John Roozendaal

Project achter op planning

Het project heeft enige vertraging opgelopen door wijziging van de projectleider. De ambitie voor de afronding van het programma is ongewijzigd. De uitvoering van het programma wordt in 2019-2020 gerealiseerd.
0
Open de update in eigen pagina

John Roozendaal

Project achter op planning

Hoewel het nog niet is gelukt om het Ruimtelijk programma waterrecreatie & ecologie - IJburg volledig af te ronden zijn er wel een aantal belangrijke stappen gezet. Zo is de natuurtoets voor een uitbreiding van waterrecreatie succesvol afgerond, heeft waterrecreatie veel aandacht gekregen in het ont... lees meer
0
Open de update in eigen pagina
2 reacties

Linda Vosjan

di 26 september 2017 21:47
Ja

Manuela Smith

vr 10 november 2017 15:32
Ja