Project

Vrienden van het Diemerpark

Geplaatst op 15 december 2011, 11:25 uur

Vereniging Vrienden van het Diemerpark wil het ruige, natuurlijke karakter van het Diemerpark beschermen en het park mens- en diervriendelijk houden. We…
… geven voorlichting over de dieren, planten, activiteiten en ontwikkelingen in het park. Via Facebook bieden we een platform waar parkbezoekers informatie en meningen uitwisselen. We organiseren ook vogelwandelingen.
… zijn bezig met natuurbeheer, zoals onderhoud van ijsvogelwanden en doen mee met waarnemingen en tellingen om de natuurontwikkeling vast te leggen.
… proberen invloed uit te oefenen op besluiten over het park. We doen voorstellen om voorzieningen te laten aansluiten bij het karakter van het park.

Toelichting

Iedereen die de doelstelling van de vereniging onderschrijft, kan lid worden. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 5,- (méér mag ook) per gezin/huishouden. Aanmelden als lid, sympathisant of donateur kan via email: VriendenVanHetDiemerpark@gmail.com. Het lidmaatschapsgeld kan worden overgemaakt op rek. nr. NL18TRIO0254484840 t.n.v. Vrienden van het Diemerpark. Meer info: www.vriendenvanhetdiemerpark.nl

Lopend
Illustration
 
Deel dit: