Dit project is afgerond
Project

Bankjescollectief IJburg zaterdag 23 september 2017

Geplaatst op 29 mei 2017, 17:25 uur

Op 23 september 2017 doet IJburg weer mee aan het BankjesCollectief, het grootste openluchtcafé ter wereld. Iedere IJburger wordt uitgedaagd om de stoep tot ontmoetingsplek te maken door een bankje te ‘openen’. Op 23 september kan iedereen zich aansluiten bij dit openluchtcafé (tot nu toe al meer dan 1000 geopende bankjes in 17 landen!) en zo op gemakkelijke en leuke wijze het contact in de buurt stimuleren.

Het succesvolle concept achter BankjesCollectief is simpel, maar krachtig. Via de website www.bankjescollectief.nl kunnen deelnemers zichzelf heel gemakkelijk aanmelden om een bankje te openen. Een breibankje, dansles, een wijnproeverij, advies bij liefdesproblemen, samen stoepkrijten, een knikkerwedstrijd of alleen maar wat kletsen? Je mag zelf bepalen wat je aanbiedt bij je bankje en wat de openingstijden zijn. Daarnaast zal er op 23 september ‘stoepvertier’ langs de bankjes trekken, zoals de muzikale karavaan, complimentenmeisjes, een sing-a-long improvisatieband of – als het je even te veel wordt – een consult van de eerste hulp bij onbeschrijfelijke emoties.  

Als je meer wil weten, of jouw idee wilt bespreken of samen uitwerken....stuur dan een bericht. 

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Tientallen feestelijke, verbindende bankjes gaan 'open' op IJburg op 23 september 2017. Buurtbewoners, buurtinitiatieven en bedrijven, iedereen doet mee. Samen zetten we IJburg als een gastvrije buur op de kaart.
Klaar
Deel dit:
1 projectupdate

Mireille de Ruiter


Lieve IJburgers, je gelooft het vast niet maar het wordt mooi weer aanstaande zaterdag. Dus trek die tuinstoelen en bankjes uit de kast en doe alsnog mee!!!
0
Open de update in eigen pagina