Project

Kunststraat Lumièrestraat

Geplaatst op 1 oktober 2013, 14:06 uur

BUREN GEZOCHT!  Wij zoeken kunstenaars die onze buren willen worden! 

Wij zijn bezig i.s.m. Y-mere om onze straat, de Lumièrestraat op Haveneiland West) op te waarderen tot "Kunststraat Lumièrestraat". Wij denken dat het geweldig zou zijn als er op Haveneiland West een gebiedje is waar het gonst van de creatieve activiteiten. Dat is goed voor de buurt en goed ons allemaal.  

Er staan hier aan de Lumièrestraat - naast elkaar - zes prachtige en ruime atelierwoningen.

Ik ben Karel, De Verhalenman. Ik woon en werk met mijn vrouw Mieke op nr. 75/77. Onze studio is een vertel-theater. Onze buurvrouw Marianne is een ervaren taarten-artiest. Haar studio is een taarten-design-studio: Le Beau Gateau. Zij woont en werkt op 71/73. 

Er staat naast ons - al maanden lang - zo'n fijne atelierwoning leeg (176 m2)! En binnenkort komt er nog eentje vrij! Wij willen hier geen leegstand. Wij zien kansen liggen voor een Kunstsstraat! Wij zoeken naar potentiele buren, d.w.z. huurders, met name kunstenaars, bijv. musici of dansers of kunstschilders, die van IJburg houden en die lekker willen wonen en werken en die willen samenwerken met ons.

Ken je mensen die al wonend en werkend een deel van hun tijd willen geven aan het versterken van onze buurt? Y-mere ziet de voordelen in van dit plan en stelt de nieuwe huurder een redelijke huur in het vooruitzicht.  

Schrijf naar: karel@verhalenman.nl  of bel 020 - 6755535

Doelgroep
Volwassenen
Init.
Deel dit: