Dit project is afgerond
Project

Benutten en vergroten van de voordelen van een groot netwerk en van de kennis van eigenaren en huurders

Geplaatst op 16 februari 2013, 14:30 uur
Op een bijeenkomst in november 2012 is naast de ontwikkelingen per Vve gesproken over het thema : Energiebesparing door Hans Pol van Het energie Kenniscentrum.
 
Tevens is dankbaar gebruik gemaakt van het aanbod van de ontwerper van Hallo IJburg om op deze site informatie vast te leggen over de aangesloten Vve’s op IJburg. Op Hallo IJburg zijn nu in een beveiligde omgeving zaken te vinden als: bestuursleden en functies, aantal koopwoningen, huurwoningen, stemverhoudingen, soort VVE, onderhoudspartijen et cetera. Elke bestuurder kan de gegevens zelf aanpassen.
 
Volgende themabijeenkomsten zullen gaan over: gemengde blokken/ uitwisseling van positieve en negatieve ervaringen/ VVE beheerders/leegstand BOG en parkeergarages.
Klaar
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 4 projectupdates

Ger Taubman


Hoe maken we een succes van de voor IJburg typerende combinatie van verschillende bewonerscategorieën in één blok? Die vraag vormde het gespreksonderwerp van het halfjaarlijks VvE-overleg half april in het IJburg College. Er was een dertigtal leden van VvE besturen aanwezig. De gewisselde ervaringen... lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Ger Taubman


Het samenleven in gemengde wooncomplexen blijkt en blijft een weerbarstig vraagstuk waar nog geen kant-en-klare oplossing voor gevonden is. Er zijn blokken die goede resultaten boeken als het gaat om het samenleven met verschillen. Interessante acties zijn het kwartaaloverleg van kopers, huurders ... lees meer
0
Open de update in eigen pagina