Dit project is afgerond
Project

De IJmarkt nu elke week

Geplaatst op 13 september 2012, 14:38 uur

Elke zaterdag markt. Op de 22e september met bonbons, kip en woonaccesoires. En weer heel veel andere lekkere en leuke dingen.


De IJmarkt zal plaatsvinden elke zaterdag op het Joris Ivensplein. Het assortiment zal bestaan uit een mix van food en non food artikelen met vaste standplaatshouders en roulerende kramen. Op deze manier willen we de bezoekers een goede en verassende markt aan bieden en geven we ook startende ondernemers de kans om een markt uit te proberen.

 

Er is steeds overlegd met het stadsdeel Oost en de winkeliers op IJburg. Het stadsdeel ziet de markt als een belangrijk onderdeel van IJburg. Bij de winkeliers hebben we voor- en tegenstanders. Wij denken dat de markt extra klanten brengt, die ook het winkelaanbod beter kunnen leren kennen. Verschillende winkeliers komen hun waren op de markt verkopen.

 

Wij willen een zo duurzaam mogelijke markt aanbieden. Daarom ook vragen we iedereen zijn eigen tas mee te nemen, zodat we in ieder geval op plastic kunnen besparen. Een deel van het assortiment is duurzaam, we gaan met elke marktondernemer in gesprek hoe we het aanbod verder kunnen verduurzamen. Dat doen we stap voor stap, we willen duurzaamheid blijvend verbinden aan een interessant en prijs attractief aanbod.

 

Je kunt ons bereiken via ijmarkt@therockgroup.biz of via 06-50610173.

Klaar
Illustration
 
Deel dit: