Aanbod

Paardencoaching, traumaverwerking, emotieregulatie, lichaamswerk, ademwerk

Yoga/meditatie/mindfullness, Therapie, Zorg, Hapto-/hypnotherapie , Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Ben je op zoek naar meer energie en levenslust? Wil je meer vanuit je hart gaan leven? Of zoek je je missie en richting in je leven?

Wil je meer in harmonie zijn met familieleden? Of vrijer van traumatische gebeurtenissen?

Ervaar dan de kracht van paarden.

Paardencoaching is een ervaringsgerichte manier van coachen waarbij je snel bij de kern komt, inzicht krijgt en een verandering op gang brengt.

Paarden zijn bijzonder sensitieve dieren. In kuddes gebruiken ze deze eigenschap als overlevingsmechanisme. Aangezien het vlucht- en kuddedieren zijn, is het van belang dat ze gevaar snel ontdekken en dit naar elkaar communiceren. Als één paard gevaar ziet en voelt, dan voelt de hele kudde het. Ze spiegelen het ook naar elkaar, zodat ze als kudde snel kunnen vluchten.

Als je als mens in de buurt van een paard bent, zal het paard jou ook als onderdeel van zijn kudde zien, voelen wat er door je heen gaat en dat spiegelen. Het paard is gericht op heelheid. Daarom zal het paard datgene laten zien, dat op dat moment de meeste heling nodig heeft. Dat maakt ze heel geschikt om ze te betrekken in een coachsessie. Je komt snel bij de essentie. Daarom zijn de coachingstrajecten bij For Essence erg effectief. Meestal zul je bij de eerste sessie al een verandering ervaren. Naast het gebruik van paarden ben ik gespecialiseerd in traumaverwerking, emotieregulatie, lichaamswerk en ademwerk, wat ik vaak gecombineerd toepas.

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijn website www.foressence.nl of bel 06-28595631 voor het maken van een afspraak.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 2 februari 2017, 17:18 uur
Deel dit:
2 reacties

Inge Lukkien

vr 3 februari 2017 10:20
Hallo Fabienne,

Mooi concept, maar begrijp ik goed uit je oproep dat je opzoekt bent naar vrijwilligers?

Hartelijke groet, Inge

Fabienne Kootstra

vr 3 februari 2017 18:25
Hallo Inge,

Dankjewel voor je interesse. Ik ben op dit moment niet op zoek naar vrijwilligers. Mocht je nog vragen hebben of iets meer willen weten over paardencoaching, neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet, Fabienne.