Aanbod

ZMR workshop Iyengar yoga voor iedereen

AANBIEDING: volg deze workshop voor €20 en neem je vriend of vriendin mee voor €17,50. Losse lessen niet mogelijk


WORKSHOP IYENGAR YOGA VOOR IEDEREEN

vr 19 aug     19:15 - 20:45

za 20 aug    09:30 - 11:00

zo 21 aug    09:30 - 11:00

Lokatie: Naar Zee Yoga, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam IJburg.

Harriët geeft les volgens de methode van B.K.S. Iyengar.

Het sleutelwoord in Iyengar Yoga is alignment (uitlijning). Tijdens de actieve, uitdagende lessen worden de houdingen (asanas) met aandacht voor détail uitgelegd. Zo kom je tijdens de les in een diepe concentratie. Iyengar noemde zijn methode daarom 'meditatie in actie’.

Het is bij Iyengar-yoga belangrijk dat je veilig en naar eigen vermogen aan het werk gaat: je concentreert je op jezelf en je hoeft je aan niemand te meten. Je maakt gebruik van onder andere de muur, stoelen, dekens, blokken en riemen om met meer gemak te kunnen werken en een houding te gaan begrijpen. Zo leer je wat jij uit de houding kunt halen. Waar nodig word je op een rustige, concrete manier gecorrigeerd. Als je lichaam in de houdingen goed in lijn is ervaar je fysiek én geestelijk ruimte en balans. Aan het eind van de les wordt er uitgebreid ontspannen en ga je weer vol energie naar huis.

De workshop is bedoeld voor mensen met of zonder yoga-ervaring. Dus... iedereen welkom! Het verdient de voorkeur om de hele workshop te volgen: Harriët leert jou en jouw lichaam beter kennen. Zo heb je meer profijt van de methode en krijg je een beter idee van wat Iyengaryoga voor je kan betekenen. Ook mensen met lichte blessures zijn welkom: we kijken hoe je daarmee aan het werk kunt. Meld Harriet altijd van te voren even over welke klacht het gaat.

AANMELDEN

Stuur een mailtje naar Harriët.
Je aanmelding wordt per email bevestigd. Betaling kan op de eerste lesdag.
Maximaal aantal leerlingen: 10.

Illustration
 
Geplaatst op 19 augustus 2016, 10:49 uur
Deel dit: