Aanbod

Bovenbouwtraining groep 7 en 8

Basisschool, Bijles/huiswerkbegeleiding

Aangezien kinderen vaak aangeven het prettig te vinden om te oefenen voor een toets, graag willen leren plannen en technieken aangeleerd willen krijgen om zichzelf zekerder te voelen voordat ze een toets moeten maken, hebben wij er voor gekozen om een 'Bovenbouwtraining' aan te bieden voor kinderen van groep 7 en 8.
Tijdens deze training zullen wij bijvoorbeeld ingaan op de volgende vragen:
- Hoe ga ik om met huiswerk en hoe plan ik mijn huiswerk?
- Hoe kan ik er achter komen wat het goede antwoord is als ik twijfel tussen A, B, C en D?
- Hoe pak ik het lezen van een tekst aan?
- Hoe moet ik een schema of tabel lezen?
Aan de hand van stappenplannen leren we de kinderen op hun eigen niveau hoe ze vraagstukken, zoals deze in CITO-opgaven worden bevraagd, kunnen oplossen. Het uitgangspunt hierbij is dat kinderen voorbereid en zelfverzekerd aan een toets kunnen beginnen.
Ook is er tijdens deze training de mogelijkheid om huiswerk van school mee te nemen, zodat de kinderen dit onder begeleiding kunnen oefenen of maken. Het gaat hier om een groepstraining, dus dat biedt eventueel ook de mogelijkheid voor kinderen om elkaar te overhoren of te helpen. De training wordt begeleid door twee juffen.
U kunt kiezen uit een 10-weekse of 15-weekse training.
De 10-weekse training zal van start gaan op woensdag 7 januari 2015 van 17.00 tot 18.00. De training eindigt op 18 maart 2015. De kosten voor de 10-weekse training bedragen  €275,- .
De 15-weekse training start op hetzelfde moment, maar duurt tot woensdag 22 april 2015. De kosten voor deze training bedragen €400,-.

locatie 
CoCasa-hub
leeftijd 
vanaf 10 t/m 12 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 10 november 2014, 21:45 uur
Deel dit: