Aanbod

Reset jezelf l Basistraining

Coaching, Ondersteuning, Yoga/meditatie/mindfullness, Therapie, Denksport, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt.

In de Basistraining leer je werken met de zes stappen van Choose Again, een simpele en doeltreffende aanpak om jezelf op een andere manier te leren ervaren. Het is een eenvoudig proces waarin je steeds meer verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes leert nemen. Je onderzoekt op een liefdevolle manier of dat wat je gelooft over jezelf, waar is of niet. In feite spoor je negatieve overtuigingen over jezelf op om er vervolgens los van te komen. Met als resultaat dat je weer liefde, vrijheid en vreugde in jezelf gaat ervaren.

Je innerlijke blokkades ontmantelen en daarmee je innerlijke houding veranderen is geen quick fix, al zal je elke keer wanneer je een zes stap doet ervaren wat het effect is.De basistraining is de plek om het aannemen van een andere innerlijke houding te oefenen en de obstakels die je ervan weerhouden aan het licht te brengen en te ontmantelen. In vier weken tijd leer je de basis en gaan we vooral veel oefenen met elkaar. En ga je jezelf ook in je dagelijks leven trainen in het opmerken van triggers.

leeftijd 
vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 5 april 2022, 17:08 uur
Deel dit: