Aanbod

Omgaan met pony's

Het is de hoogste tijd dat de kinderen van IJburg kennis kunnen maken met paardensport en het omgaan met deze prachtige dieren. We doen het anders dan anders. Niet het rijden maar het plezier in het omgaan met pony’s staat voorop. Voor kinderen tot 5 jaar bestaat nu de mogelijk om mee te doen met ons Knuffelmaatjes programma.

 

Onder leiding van een gediplomeerd instructrice kunnen de allerkleinsten al kennis maken met de pony’s, het verzorgen van deze mooie dieren en de eerste voorzichtige stapjes zetten  in de paardensport. Als ouder help je mee met je kind tijdens de les. De kosten bedragen

€ 5,00 per knuffelsessie van een half uur en zal in een blok van 5 weken worden aangeboden. Plezier staat voorop!

 

Er hoeft voor deze cursus geen speciale rijkkleding aangeschaft te worden. Een lange (jogging)broek en regenlaarzen volstaan ook. Ouders tekenen een aansprakelijkheidsformulier en het bedrag van € 25,- per cursusperiode van 5 weken, dient vooraf voldaan te zijn. Bewoners van IJburg met een stadspas krijgen 25% korting. Interesse? Vul onderstaand inschrijfformulier in.

 

Wil je eerst eens kennismaken met de manier van lesgeven dan kan dat. Stuur een mail naar pony@boerderijopijburg.nl voor het maken van een afspraak.

 

Heb je nog vragen? Stuur een email naar pony@boerderijopijburg.nl

 

Kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking of speciale behoeften kunnen ook deelnemen aan de lessen. In overleg met de ouders wordt gekeken welke aanpassingen nodig zijn om de les toegankelijk te maken voor het kind.

locatie 
Boerderij op IJburg
leeftijd 
vanaf 0 t/m 5 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 7 september 2014, 14:34 uur
Deel dit: