Aanbod

Persoonlijke bijles voor middelbare scholieren (HAVO/VWO) fysiek of online

Voortgezet onderwijs, Bijles/huiswerkbegeleiding

Beste leerlingen en ouders,
Ben of ken je iemand die het op school net niet helemaal bij kan houden, en wil je daar graag hulp bij? Wie weet kan ik je wel helpen.
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Evita, nu 20 en geneeskundestudent. Op het Vossiusgymnasium heb ik NT&NG met grieks, muziek en filosofie gevolgd en ben ik cum laude geslaagd. Sinds 2017 geef ik particulier bijles aan middelbare scholieren en ik ben ook windsurfdocent. Daarnaast geef ik nog bijles op mijn oude middelbare school. Ik geef al jaren met veel plezier les waarbij ik groot fan ben van het zoeken naar en gebruiken van leerstrategieën die bij de leerling zelf goed passen.
Voor de volgende vakken kun je bij mij terecht:
• Bètavakken - scheikunde, natuurkunde, biologie, wiskunde (in de bovenbouw alleen wisB)
• Alphavakken - grieks, latijn (alleen onderbouw), nederlands, filosofie, muziek

Voor alle vakken die ik aan bovenbouwers geef bied ik ook ondersteuning met examens voorbereiden. Verder kunnen we bijvoorbeeld werken aan schrijfvaardigheden en tekstanalyse.
Voor de bètavakken zie ik vaak dat leerlingen moeite hebben om te bedenken hoe ze een opgave aan moeten pakken, vandaar dat ik veel met stappenplannen werk die ik samen met leerlingen opstel. Daarnaast heb ik van veel onderwerpen voor natuurkunde, scheikunde en wiskunde (methode: getal en ruimte) overzichten en schema's waar mijn leerlingen onbeperkt gebruik van mogen maken. Verder bespreken we toetsen na en nemen we de fouten onder de loep.
Ook vind ik het belangrijk om laagdrempelig beschikbaar te zijn: leerlingen mogen me gewoon appen buiten de lessen om als ze dringende vragen hebben en we kunnen in principe ook twee vakken binnen één les behandelen.

Qua tijden kunnen we eens per week of per twee weken een vast moment doordeweeks of in het weekend plannen. Ook kun je "on demand" les nemen, juist in de maand voor de toetsweek bijvoorbeeld.
Je kunt in je eentje of met z'n tweeën lessen nemen.
De lessen zijn een uur, tenzij je zelf langer wilt. Hierin ben ik vrij flexibel.

Per uur vraag ik 17.- doordeweeks en 20.- in het weekend.
Als je als tweetal les neemt vraag ik online 15.- per persoon doordeweeks en 17.- per persoon in het weekend.
De betaling heb ik het liefst via tikkie.
In overleg kun je een pakket van 10 uren les van te voren afrekenen in ruil voor 10.- korting.

Online geef ik les d.m.v. een digitaal whiteboard waar ik de stof op uitleg en we werken de opdrachten dan samen uit waarbij ik meeschrijf.

Mocht je face to face les willen, kan dat ook. We kunnen afspreken in de OBA bij centraal station of op het AMC waar je in de bibliotheek prettig kunt leren. Andere plekken zijn mogelijk in overleg. Ik reken dan reistijdvergoeding van 10.- per uur.
AMC doordeweeks: 17.- per uur
AMC weekend: 20.- per uur + 4.- reistijd
OBA doordeweeks: 17.- per uur + 10.- reistijd
OBA weekend: 20.- per uur + 10.- reistijd

Verder hanteer ik een afzegtermijn van 24 uur. Bij afzeggingen korter van te voren breng ik de helft van de leskosten in rekening als no-show tarief.

Als je nog andere vragen hebt hoor ik het graag!
Ik ben makkelijk te bereiken op evita.thiesbrummel@gmail.com.

Geplaatst op 8 juni 2021, 16:46 uur
Deel dit: