Aanbod

GEZOCHT: Deelnemers pilot voor afval ophaaldienst

Connect Collect is op zoek naar 20 deelnemers in IJburg die mee willen doen aan de pilot die in de maand december plaatsvindt. Voor eenmalig tien euro zal wekelijks gescheiden plastic aan huis worden opgehaald en weggebracht door jongeren uit de buurt. 

Connect Collect is een duurzame onderneming, wat is gestart door drie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Connect Collect is een duurzame onderneming, waarbij jongeren tussen de 13 en 16 jaar oud wekelijks gescheiden afval op komen halen bij huishoudens in hun buurt.

Het bedrijf heeft drie doelen:

Informeren 
Bij het scheiden van afval is vaak onduidelijk welk soort afval bij welke soort afvalbak hoort. Wij zullen de huishoudens regelmatig informeren over de juiste manier van afval scheiden.

Ophalen
Om het scheiden van afval zo laagdrempelig mogelijk te maken nemen wij wekelijks de taak van het wegbrengen van het gescheiden over van de huishoudens. Hierdoor hoeven de huishoudens zich alleen nog maar te focussen op het scheiden van afval.

Steunen
Door een abonnement af te sluiten bij Connect Collect dragen de huishoudens niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan de ontwikkeling van jongeren. Het gescheiden afval wordt opgehaald en weggebracht door jongeren uit de buurt. Deze jongeren zullen op jonge leeftijd bewuster bezig zijn met het scheiden van afval en tegelijkertijd meer dan het minimumloon verdienen.

Stuur bij interesse of meer informatie een mail naar connectcollect@outlook.com of bel naar 06-21332211.

 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 20 november 2019, 10:51 uur
Deel dit: