Aanbod

Gratis lezing; In 6 stappen naar een gezond gewicht

Overige sport, Uiterlijke verzorging , Coaching, Ondersteuning, Cursus/les/workshop/training, Burenhulp / informele zorg, Maatschappelijke dienstverlening / participatie, Clienten / burgerbelang

Afvallen bij De Afweging op IJburg verhuist naar Wijdemeren > Kortenhoef

Vanaf 01 maart zal ik niet langer gevestigd zijn in Amsterdam Ijburg maar in Kortenhoef, onderdeel van de gemeente Wijdemeren. Mijn nieuwe werklokatie wordt: Kerklaan 17, 1241 CJ te Kortenhoef.

Mijn werkadres en praktijk verplaatst maar mijn diensten blijven onveranderd! 

Deze lezing wordt vervangen door een gratis E-Book met dezelfde vraagstelling. Wil jij in januari 2020 dit e-book ontvangen? stuur een email aan info@deafweging.nl of ga naar de website en vul het contactformulier in met de vraag om het e-book: www.deafweging.nl

WAT

Gratis info-avond op IJburg

Meld je aan door een email te sturen aan info@deafweging.nl

Succesvol 6-stappen-plan naar een gezond gewicht; Leer meer over belangrijke inzichten over gezond afvallen die helaas vaak vergeten worden.

WANNEER

Dinsdag 07 januari 2020, 19h30 - 20h45

Inloop met kopje koffie/thee vanaf 19h15

WAAR

Maria Austriastraat 720, IJburg.

Let op: Om deze avond gratis aan te kunnen bieden heb ik besloten geen externe ruimte te huren. Aanmelden is daarom erg belangrijk zodat ik zeker weet dat je er bij past. Ook zijn er 2 katten aanwezig maar deze zullen in een aparte ruimte verblijven tijdens de lezing.

 

Begin november 2019 opende ik mijn bedrijf 'De Afweging'. Met deze info-avond wil ik verantwoord afvallen onder de aandacht brengen.

Als gewichtsconsulent zie ik dat veel mensen aan de essentie van gezond eten en verantwoord afvallen voorbijgaan. Er leeft vaak een idee dat afvallen snel, extreem, duur en met middeltjes moet, terwijl rustig aan, met respect voor je lichaam en richten op de lange termijn veel beter werken en gezonder zijn.

Wat ik met deze avond wil overbrengen zijn 6 eenvoudige stappen die je kunt doorlopen met als doel succesvol afvallen en het besef dat je hiermee de rest van je leven uit de voeten kunt. Terug naar de basis van gezond afvallen en gewichtsbeheersing, zonder hypes of commerciele dieten. Ik ga je tijdens deze avond niet uitleggen wat je moet eten of hoeveel, dit is voor ieder mens weer anders. Ik ga je wel uitleggen hoe je er achter kunt komen wat voor jou de beste aanpak is. Ook richt ik mij op motivatie en hoe je een realistisch doel zet voor jezelf. 

Als bonus is er na afloop van de lezing mogelijkheid om gewogen te worden. Dit is inclusief vet% en verdere lichaamssamenstelilng. Als je je emailadres na de lezing achterlaat stuur ik je jouw lichaamwaarden plus gezonde referenties voor jouw leeftijd, geslacht etc na zodat jij kunt zien hoe je lichaam er voor staat.

 

Graag tot zien, Lydeke Schimmel MSc, BGN-Gewichtsconsulent

 

 

leeftijd 
vanaf 12 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 1 mei 2019, 19:49 uur
Deel dit:
1 reactie

Lydeke Schimmel

ma 16 december 2019 14:40
Deze lezing wordt vervangen door een gratis E-Book met dezelfde vraagstelling. Wil jij in januari 2020 dit e-book ontvangen? stuur een email aan info@deafweging.nl of ga naar de website en vul het contactformulier in met de vraag om het e-book:
www.deafweging.nl