Aanbod

Gratis intakegesprek over loopbaangerelateerde vragen op IJburg

Geeft jouw huidige werk je niet meer voldoende energie? Heb je het gevoel niet op je plek te zitten? Wil je 's ochtends opstaan en zin hebben in je werk? Zou je wel eens willen onderzoeken waar jouw hart echt ligt op professioneel vlak en wat de mogelijkheden zijn om jouw hart te volgen? 

In mijn praktijk aan huis op IJburg, met uitzicht op het IJmeer, bied ik je een gratis intake-gesprek aan van maximaal 90 minuten. We onderzoeken jouw vraag en bepalen jouw doel. Mocht je meer gesprekken willen voeren, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Let op! De eerste vijf coachees die zich melden voor een intake gesprek bied ik 50 % korting op de (maximaal vier) vervolggesprekken. Het tarief voor een gesprek van 60 minuten is normaalgesproken 70 euro.  

Sinds 2017 ben ik personal coach. Ik deed de eenjarige post-HBO opleiding voor individuele coaching aan de Alba academie. Ik ben EIA gecertificeerd coach, dat wil zeggen dat ik aan strenge kwaliteitseisen voldoe, zoals bijvoorbeeld me continu ontwikkelen op mijn vakgebied, en dat ik de Internationale Ethische Code voor beroepscoaches volg.

Tot 2017 werkte ik als jurist. Ik breng zo'n 20 jaar ervaring mee uit de advocatuur, het bedrijfsleven (ICT), en het hoger onderwijs. Ik weet hoe 'het' werkt in de wereld buiten de coaching en ik vind het ontzettend leuk om mee te denken over, en te coachen op, loopbaan gerelateerde kwesties.

Ik hoop je te zien aan het IJmeer!

leeftijd 
vanaf 21 jaar
Geplaatst op 13 december 2018, 09:19 uur
Deel dit: