Aanbod

Schoolreis - boot naar Pampus of Muiderslot

Speciaal voor ontdekkingsreizigers, ridders, jonkvrouwen, zeelui en piraten: Ga mee op avontuur over de voormalige Zuiderzee! We maken een reis door de tijd. Onze historische boten brengen je naar het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland: Muiderslot. Of vaar mee naar het enige echte forteiland Pampus, waar je je een heuse negentiende eeuwse soldaat kunt wanen. Tijdens de dag is er volop tijd voor spellen, speurtochten, verhalen en meer. Een onvergetelijke schoolreis!

Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot zijn onderdeel van de Stelling van Amsterdam en staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Beide locaties sluiten goed aan bij de lessen over cultureel erfgoed; op het gebied van de Middeleeuwen, de Gouden Eeuw en de Nederlandse verdedigingswerken. 

PROGRAMMA OP MAAT
Voor elke schoolreis maken wij een prorgramma op maat. Er zijn een aantal bouwstenen waaruit u kunt kiezen. Het basisprogramma duurt ruim 4 uur, waarvan 2,5 uur op Pampus of in het Muiderslot. Dit is inclusief  inclusief boottocht en spellen, speurtochten, of rondleiding.

Bekijk onze website voor uitgebreide informatie en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd aanbod of een offerte!

locatie 
Haven IJburg
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 5 april 2018, 10:55 uur
Deel dit: