Activiteit

Pampus is open, kans op gratis entree in de Museumweek & zoek paaseieren!

za 1 apr 2023 - ma 10 apr 2023 , 10:30 - 17:00 uur
Illustration

Pampus kleurt weer groen en luidt de lente in! Vrolijke bloemen schieten uit de grond, het paviljoen is heerlijk schoongepoetst en door het fort is flink met de bezem en ragebol gegaan. Pampus is klaar voor het nieuwe seizoen, dat start op 1 april. Gelijk met de start van de Nationale Museumweek. Heb je geen Museumkaart? Pak dan van 1 t/m 7 april de kans om gratis voor Pampus te gaan met de kaart van een ander. En nóg iets leuks, op 9 en 10 april verstopt de paashaas weer eieren op Pampus. Zoek, vind en verdien een Paasverrassing!

Ben jij al eens op Pampus geweest? Je vaart er zo heen, vanuit IJburg of Muiden. Op het eiland ligt een groot fort, half verzonken in de grond. Het is dus veel groter dan het lijkt als je naar het eiland vaart. In het fort vind je hightech interactieve looproutes, maar ook donkere gangen en ruïneuze fortkamers. Je kunt alles zelf ontdekken, maar een aanrader is toch wel om ook mee op pad te gaan met een rondleiding. Buiten het fort is er nog meer te zien en te beleven. En natuurlijk kun je op Pampus genieten van wat lekkers te eten en te drinken. 

MUSEUMWEEK 2023 = BOOTTICKET + GRATIS ENTREE MET EEN (GELEENDE) MUSEUMKAART 

Tijdens de Nationale Museumweek mogen alle Museumkaarthouders voor één week hun Museumkaart uitlenen aan iemand anders. Iedereen kan zo vrij entree krijgen. Alleen voor de boot moet je nog tickets kopen.

De Museumweek loopt van 1 t/m 7 april en toegangstickets verkrijg je via pampus.nl.

Locatie
Forteiland Pampus
start / einde
Gestart op za 1 april 2023. Beëindigd ma 10 april 2023
Deel dit: