Activiteit

Mini Boost maandagochtend 3 april

maandag 3 april 2023 , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Even heerlijk een ochtend tijd voor jezelf door op een diepe wijze te leren ontspannen. 

Tijdens deze Mini Boost richt ik me op het verbeteren van je fysieke en mentale balans. We zullen beginnen met een hatha yoga-sessie die je lichaam en geest ontspant maar je vooral ook leert voelen waar je fysieke spanningen liggen. Om vervolgens met de adem daar ruimte te kunnen maken om deze fysieke spanningen te verminderen. Je zult merken dat je daardoor al eventuele onrust in je hoofd zoals piekeren of gedachten die maar door blijven gaan vermindert. Dit zorg ervoor dat je daarna dieper in de meditatie kunt komen en je een half uur alle triggers die je hebt op wat er in en om je heen gebeurt stillegt. Een half uur van deze systemische meditatie staat gelijk aan drie uur slaap inhalen.

"Inmiddels volg ik nu een aantal jaren de yogalessen van Margot. Met haar lessen heeft ze mij geleerd een rustmoment te vinden in mijn drukke en hectische leven. Door Yoga te gaan doen, ben ik me bewust van mezelf, het laat me zien hoe onrustig ik soms ben en hoe ik omga met alles om mij heen. Margot geeft me door haar lessen een gevoel van evenwicht en balans en een beter gevoel in mijn lijf. Door mijn kantoorbaan zijn de rek en strekbewegingen een geweldige oplossing voor fysieke klachten.
Iedere week kijk ik weer uit naar de yogales en juist de variatie in de verschillende aandachtsgebieden die Margot in de lessen brengt, zorgt ervoor dat ik ze heel graag wil blijven volgen."

Wanneer: maandagochtend 3 april 2023

Tijd: 9.30 - 12.00 uur

Locatie: Naar Zee Stadsoase

Kosten: 47,-

Wil je bij deze Mini Boost zijn meld je dan snel aan via www.krachtige-eenvoud.nl/mini-boost.

 

Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Deel dit: