Activiteit

Vaar mee naar Pampus of Muiderslot

Op zaterdag, zondag , 10:45 - 15:15 uur
Illustration

Van april t/m eind oktober vertrekt Veerdienst Amsterdam vanaf de haven van IJburg iedere zaterdag & zondag om 10.45 uur. Tijdens de herfstvakantie varen wij ook op zaterdag 21 en zondag 22 oktober en op op donderdag 26 t/m zondag 29 oktober. 

Boek je ticket Veerdienst Amsterdam 

Meevaren naar Pampus? Er is veel te doen op het forteiland en voor ieder wat wils. Laat je meevoeren door een gids of verken zelf het fort met een audiotour. Volg één van de interactieve routes en vlieg over de Stelling van Amsterdam in een virtuele ballonvaart. Ben je met kinderen? Haal de Pampussleutel voor meer spelplezier of kraak de geheime code tijdens de blacklight speurtocht! Iets drinken of eten? Bezoek het Paviljoen. 

Meevaren naar Muiderslot? Dit kasteel bruist. Ook hier is van alles te doen en te zien. Struin in je eigen tempo rond met een audiotour. Volg de ridderroute, torenroute of tuintour en waan je in de middeleeuwen. Wandel door de bijzondere tuinen en kom meer te weten over vergeten groenten en kruiden. Er is ook een speciale audiotour voor kids en een speurtocht met leuke doe opdrachten. Even bijkomen? Bezoek het museumcafé voor iets lekkers. 

LET OP: zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023 slapen de ridders op het kasteel en is het Ridderweekend! Kom oog in oog met een echte Ridder. Boek speciaal voor dit weekend in het aparte reserveringsblok "Muiderslot Ridderweekend"

Kinderfeestje vieren? Jouw feestje begint al aan boord van een historisch schip. Neem je eigen taart mee en wij zorgen voor een tafel met limonade. Zo kun je aan boord je cadeatjes uitpakken en taart eten. Boek je tafel en limonade online. 

Vaar je mee? www.veerdienstamsterdam.nl 

 

 

 

 

 

Locatie
Haven IJburg
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 1 april 2023. Beëindigd zo 29 oktober 2023
Deel dit: