Activiteit

Kleurrijk IJburg Festival

zaterdag 10 september 2022 , 15:00 - 21:00 uur
Illustration

Zaterdag 10 september vieren we feest in de haven van IJburg. Een feest voor en door IJburgers. Een feest waarin we vieren dat iedereen zichzelf mag zijn en we laten zien dat het zo belangrijk is dat dit gewoon kan, gewoon jezelf zijn. Een feest waarbij we elkaar weer wat beter leren kennen en leren dat anders zijn eigenlijk helemaal niet zo anders is. IJburg is in elk geval wat ons bindt, daarin zijn we allemaal hetzelfde en dat gaan we vieren!

Om 15.00 vindt de feestelijke opening plaats op het podium naast de watersportvereniging. Van 15.00 tot 21.00 uur zijn er verschillende optredens op het podium: o.a. het Joris Teepe Quartet, DJ Randy, het Michel Carlos Quartet, stadsdichter Pieter Stroop en dj Reauxell. Ook de andere activiteiten starten dan; het marktje met lekkere hapjes en leuke spulletjes, leuke kinderactiviteiten, informatiepunten en een dialoogtafel.

Er zijn nog een paar plekken vrij op de markt en er is ook nog ruimte in programma voor het podium, dus neem contact op wanneer je wilt deelnemen, of andere leuke ideeën hebt voor het festival!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen op IJburg
Deel dit:
1 reactie

Joris Teepe

vr 2 september 2022 13:08
Leuk initiatief. Ik kijk uit naar ons optreden om 16 uur.
Joristeepe.com