Activiteit

Feestelijke opening Steigerpark

zaterdag 27 augustus 2022 , 13:00 - 15:30 uur
Illustration

Eindelijk is het zo ver: het Steigerpark is af! En dat moet gevierd worden. Zaterdag 27 augustus organiseren we, samen met Dynamo, een feestelijke opening en u bent van harte uitgenodigd. Zien we u dan?

Samen met u hebben we de afgelopen jaren gewerkt om van een saai stukje grond en mooi, groen park te maken voor iedereen. Jong en oud kan er verblijven, elkaar ontmoeten, spelen en bewegen. Er staan nu nog hekken rondom het park, zodat het gras de kans krijgt te groeien. Later dit jaar worden de kunstwerken van Rob Sweere in het park geplaatst!

Feestelijke opening
Tijdens de feestelijke opening zijn er diverse activiteiten, zoals: de natuurles van Marijn voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar, speel mee met plantenquiz, laat je schminken, doe mee met buiten speelcircuit of kom naar het tienerclub programma. En dit is nog maar het begin! Kortom: een leuke, feestelijke middag voor de buurt! Komt u ook? 

Wanneer: zaterdag 27 augustus
Tijdstip: 13.00 – 15.30 uur
Locatie: Steigerpark natuurlijk! 

Er zijn hapjes en alcoholvrije drankjes, verzorgd door het Martien Schaaperhuis! 

Meer informatie
Informatie over het project en het volledige programma voor het openingsfeest kunt u vinden op: www.amsterdam.nl/projecten/steigerpark-herinrichting/. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Willemijn Luchtenbelt, omgevingsmanager, via w.luchtenbelt@amsterdam.nl

 

Locatie
Steigerpark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: