Activiteit

Werkzaamheden Nesciobrug

vr 8 jul 2022 - ma 11 jul 2022 , 18:00 uur
Illustration

In het weekend van 8, 9 en 10 juli werken we aan de Nesciobrug. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan de slijtlaag van de zuidelijke op- en afrit, de Watergraafsmeer kant. Dit is nodig om de stroefheid van het fietspad op de brug te herstellen. 

Afsluiting brug
De werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd bij droog weer. We sluiten de brug af van vrijdag 8 juli 18:00 uur, tot maandag 11 juli 6:00 uur. Mochten de werkzaamheden niet klaar zijn, dan wordt de brug opnieuw afgesloten in het weekend van 15, 16 en 17 juli. 

Bereikbaarheid
Het fietspad wordt aan de zuidkant van de brug afgesloten. Dit betekent dat er geen gebruik gemaakt kan worden van dit deel van het fietspad. Fietsers kunnen wel via de trap omhoog en naar beneden. 
Er staan informatieborden en er is een omleiding. We zetten verkeersregelaars in om u te waarschuwen, te begeleiden en vragen te beantwoorden. 

Overlast
De werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast. De aannemer probeert dit tot een minimum te beperken. 

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Wim Bron, projectleider-directievoerder Groot onderhoud, via w.bron@amsterdam.nl of 06 5178 7630.

Locatie
Nesciobrug
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 8 juli 2022. Beëindigd ma 11 juli 2022
Deel dit: