Activiteit

Poëzievoordracht Wout Waanders

zaterdag 18 juni 2022 , 14:00 - 14:45 uur
Illustration

Op 18 juni om 14.00 uur, de dag vóór vaderdag, geeft Wout Waanders een poëzievoordracht bij IJburg Boeken! Wout combineert poëzie zelfs met goochelen!

Het wordt een levendige en interactieve voordracht, kom dus langs, vooral ook met kinderen!

Na de voordracht is er gelegenhied tot signeren van zijn prijswinnende bundel Parkplan.

"Wout Waanders is een dichter met een levenslange fascinatie voor plattegronden van attractieparken. Wanneer hij niet in een attractiepark is, schrijft hij gedichten en die twee hebben meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. Dat poëzie ook een attractiepark kan zijn, bewijst hij hier: Parkplan is een bijzondere en vrolijk makende uitgave, die zich laat openvouwen als een plattegrond en waarop je je eigen route kunt uitstippelen langs maar liefst zestien poëzie-attracties. Wout won er in 2021 de C. Buddinghprijs mee!

Wout Waanders was stadsdichter van Nijmegen. Hij publiceerde onder meer in Hollands Maandblad en Das Magazin en trad op tijdens festivals zoals Zwarte Cross, het Wintertuinfestival en Lowlands. In 2014 won hij Write Now! ’s-Hertogenbosch en in 2015 werd hij geselecteerd om deel te nemen aan het Slow Writing Lab, het talentontwikkelingsprogramma van het Nederlands Letterenfonds.

Op 8 juni was Wout ook nog te gast bij het programma Kunststof."

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
maximum aantal deelnemers
50

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Lucienne Bakker
- Mark Vermeer

Meld je aan
Deel dit: