Activiteit

Freerun Workshop Pinkstermaandag

maandag 6 juni 2022 , 10:00 - 13:00 uur
Illustration

“Papa, Mama, ik wil op Freerunning!” Komt dat bekend voor? 

😲Maar wat is freerunning nu eigenlijk? 
Mensen hebben soms onterecht het idee dat freerunnen gevaarlijk is. 

Maar dat klopt niet. 

Freerunning komt vooral in de media door de grote en gewaagde sprongen die de top freerunners maken. 🤸‍♂️Dit kunnen zij doen, doordat ze jarenlang en intensief hebben getraind. Ze weten precies wat ze kunnen en alles is juist heel gecontroleerd🧭.

🎀Freerun Fit Earth biedt al meer dan 8 jaar freerunning lessen aan. Elke week komen er meer dan 100 kinderen naar onze lessen. Natuurlijk stoot een kind wel eens zijn been of voet ergens tegenaan, maar echte ongelukken hebben we niet gehad. ⚠️Dat komt omdat veiligheid juist een heel belangrijk onderdeel is van de lessen. De kinderen leren heel bewust om te gaan met hun lichaam en risico’s te beheersen. Ze leren heel beheerste sprongen maken, maar ook veilig landen en wegrollen💚. 

Freerunning is dus juist een hele veilige sport.
🐆De kinderen leren hun lichaam heel goed kennen, maar zich ook mentaal voor te bereiden op een sprong of challenge. Ze leren om controle te krijgen over hun bewegingen. Doordat je steeds je eigen grenzen blijft verleggen, groeit stap voor stap je zelfvertrouwen🐬. 

Op pinkstermaandag hebben we bij Freerun Fit Earth open dag met een freeunshow en freerunworkshops voor kinderen van 7-12 jaar en tieners van 12-18 jaar.
Meld je snel aan voor een workshop.

Leeftijd
Vanaf 7 t/m 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
De freerun workshop is voor kinderen van 7-12 jaar en tieners van 12-18 jaar.
Thema
Sport / spel
Deel dit: