Activiteit

5-daagse cursus 'Onze diepste wens' - Tine van Wijk

Maandelijks: Op Eerste woensdag , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Can you just sit, just be, just speak, just listen, just write, just create…

 

Het is wat we gaan doen in Factor IJ. Onze Diepste Wens is gehoord en gezien worden zoals we werkelijk zijn. Door te kijken, te luisteren, te schrijven, te tekenen, te spreken, openen we onze creatieve bronnen, waaruit gedichten, verhalen, tekeningen, schilderijen, beelden voortkomen.

Omdat we allemaal onze nek uitsteken en het risico nemen voor gek te staan zal de vrolijkheid stijgen. Want we zijn nieuwsgierig en oordelen niet. Wat we maken is boeiend en gaat niet over goed of fout. Het streven naar perfectie kan de dood in de pot zijn. 

Vorig jaar besloot ik een magazine te maken waarin niet alleen mijn woorden maar ook mijn foto’s en tekeningen een plek kregen. Ik geniet van de vrijheid om me te laten zien en horen. Zonder oordeel.

Ooit werkte ik als redactrice bij publieksbladen, heb daar het vak geleerd, maar kon mijn draai niet vinden. Ik werd eigen baas, begon een Gestalt praktijk, specialiseerde me in het begeleiden van groepen, ging schilderen, fotograferen, video’s maken, gaf vier boeken uit en nu is er het To C Magazine, waarin het gaat over: wie ben ik? Wie ben jij? Wie zijn wij?

De C staat voor Contact maken, Communiceren, Confronteren en voor Creatief zijn. Samen creëren is een opwindend avontuur. Ieder doet zijn eigen ding. En al die creaties krijgen samen een plek in het To C Magazine en in Factor IJ, een topplek als het gaat om kunst beleven van dichtbij. Op mijn website www.tinevanwijk.nl kun je gratis 17 To C Magazines downloaden. En ook het schrijfprogramma ‘Onze Diepste Wens’ dat ons kan inspireren.

Kosten € 50 in totaal. Data 2 mrt, 6 apr, 4 mei, 1 juni, 6 juli 2-5 u

Plek: Factor IJ, Pampuslaan 11, Amsterdam IJburg

Aanmelden: info@factor-IJ.amsterdam of info@tinevanwijk.nl 

Locatie
Factor IJ
Kosten toelichting
50 euro voor 5 zaterdagen.
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op wo 2 maart 2022. Beëindigd wo 6 juli 2022
Deel dit: